redactionele illustratie & educatie

Mijn naam is Angelique Viester. Maker van heldere iconografische beelden van bedrieglijke eenvoud. Vertaler van onderwerpen uit actualiteit, wetenschap, popcultuur of psychologie. Schaar, pen, potlood, scanner en computer zijn mijn tools. Een scherp idee is altijd het uitgangspunt!

Mijn werk is te zien online en print; onder meer op covers en in tijdschriften, zoals VPRO Gids en Sozavox. Het afgelopen jaar ontwierp ik een stop-motion-filmpakket voor Het Zuidelijk Toneel/Jeugdtheater Artemis en ik maakte meezing-animaties voor Zangexpress. Ik werk als illustrator en ben daarnaast al ruim 15 jaar verbonden aan de Willem de Kooning Academie als studieloopbaancoach en illustratiedocent.

Je kunt me volgen op instagram voor lopende projecten. Stuur gerust een mail als je vragen hebt!

 

 

contact

Angelique Viester
Azaleastraat 40
3051 TG Rotterdam

mail@angeliqueviester.nl

Diversiteit op de werkvloer

Diversiteit raakt aan alle aspecten waarop mensen van elkaar kunnen verschillen, zoals gender, beperking, culturele achtergrond, geloofsovertuiging en geaardheid. De winst van een succesvol diversiteitsbeleid draagt bij aan meer kansengelijkheid in de samenleving én, zo blijkt uit tal van onderzoeken, diverse teams kunnen leiden tot meer innovatie, flexibiliteit en betere financiële resultaten voor de organisatie.

Illustratie gemaakt voor Sprank Magazine, hét vakblad voor beslissers in het sociaal domein.